Menu

Werken op Terschelling?

Ben jij op zoek naar een functie in de toerisme- en recreatiebranche? Er zijn bijbanen voor studenten of scholieren én vacatures voor meer uren. Ontdek de leuke vacatures van Terschelling Recreatie. 

Vacature Bijbaan Medewerker Schoonmaak (M/V)

Kom jij ons team versterken als bijbaan?

Wij zijn op zoek naar schoonmakers (M/V) op vakantiepark de Riesen en op vakantiepark Tjermelân. Kun je goed zelfstandig werken en weet je van aanpakken? Dan zijn we op zoek naar jou! Zoek je een baan voor het hele jaar of alleen voor de zomer? Kun je alleen werken als je zelf niet op school zit? We zijn flexibel en alles is bespreekbaar. Woonruimte hebben wij eventueel ook beschikbaar.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je sollicitatie en CV naar melis@terschelling-recreatie.nl of WhatsApp naar Melis 06-46070876.

Vacature Schoonmaak Terschelling

Vacature medewerker schoonmaak (M/V)

Kom jij ons team versterken als schoonmaker?

Wij zijn op zoek naar schoonmakers (M/V) op vakantiepark de Riesen en op vakantiepark Tjermelân. Kun je goed zelfstandig werken en weet je van aanpakken? Dan zijn we op zoek naar jou! Zoek je een baan voor het hele jaar of alleen voor de zomer? Maak je graag veel uren of kun je alleen werken als de kinderen op school zitten? Doordeweeks en/of in het weekend? We zijn flexibel en alles is bespreekbaar. Woonruimte hebben wij eventueel ook beschikbaar.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je sollicitatie en CV naar melis@terschelling-recreatie.nl of WhatsApp naar Melis 06-46070876.

Team de mensen werknemers Terschelling Recreatie