Menu

Fietsverhuur

Fietsvakantie op Terschelling

Boek een fietsvakantie op Terschelling. Terschelling Recreatie is hét vakantieadres voor fietsliefhebbers. Nadat u geboekt heeft, ontvangt u een mail met link om de fietsen te reserveren. Wilt u er zeker van zijn dat de fiets van uw keuze klaarstaat, is reserveren aanbevolen.

Fietsverhuur

Welke fiets u ook wilt, u vindt hem waarschijnlijk via onze vaste partner Zeelen. Indien gewenst zorgt Zeelen ervoor dat de door u gereserveerde fiets(en) aan de haven van West-Terschelling voor u klaar staan. Bij vertrek kunt u de fietsen op ons park laten staan of uw gehuurde fiets(en) inleveren bij de fietsverhuurder. Voor de boten vanaf 12.30 uur is bagageservice mogelijk in overleg met de receptie.

Reserveer hier voor vakantiepark Tjermelân en hotel Tjermelân

Reserveer hier voor vakantiepark De Riesen en vakantiehuizen Kijkduin en de Fuik

Bagagevervoer op Terschelling

Vanaf de boot kunt u de (geserveerde) fietsen direct aan de haven ophalen. Fietsverhuurder Zeelen zorgt er voor dat tijdens kantooruren uw bagage naar het vakantiepark gebracht wordt. Zo kunt u onbezorgd naar uw verblijf fietsen. Bagageservice is alleen mogelijk in combinatie met fietshuur.

Fietsen naar de vakantieparken

De mooiste route naar vakantiepark de Riesen leidt u door het bos van West-Terschelling, tot aan het Duinmeertje van Hee, waar het park tegenover ligt. Voor de vakantiehuizen de Fuik en Kijkduin fietst u naar 'de Geitenwei' in Midsland-Noord. Voor vakantiepark Tjermelan kunt u grotendeels de Waddendijk volgen of de Hoofdweg die door verschillende dorpen leidt, tot vlak voor Oosterend.

Terschelling Recreatie vakantiepark Tjermelan Fietsverhuur Terschelling Zeelen
Fietsverhuur vakantiepark Tjermelân
Terschelling Recreatie vakantiepark De Riesen Fietsverhuur Terschelling Zeelen
Fietsverhuur vakantiepark De Riesen
fietsroutes wandelroutes wandelpaden fietspaden fietsknooppunt Terschelling