Algemene voorwaarden

 

Reserveren

De reservering van een object kan rechtstreeks, via internet of telefonisch bij Terschelling Recreatie geschieden. ’s Morgens van 09.00 uur tot ’s middags 17.00 uur zijn wij hiervoor bereikbaar. U ontvangt uw reserveringsbewijs/factuur uiterlijk 1 week na aanvraag van de reservering. Dit reserveringsbewijs is uw en ons bewijs van boeking.

Buiten het hoogseizoen zijn in overleg ook andere periodes mogelijk.

 

Vakantiepark Tjermelan, Terschelling Hotel Tjermelan en camping Jan Fries Dûne zijn onderdeel van V.o.f. Tjermelan,
gevestigd: Oosterend 2, 8897 HZ Terschelling Oosterend, tel.nr.0562-448484, Kvk nr. 01170693,BTW nr. 821696932B01. 


Vakantiepark De Riesen,bungalow de Fuik en Kijkduin zijn een onderdeel van Terschelling Recreatie de Riesen BV,
gevestigd: Duinweg Hee 7, 8882 HA Terschelling Hee, tel.nr. 0562-442948, Kvk nr. 01044180, BTW nr. 801800122B01.

 

Voorwaarden Verhuur vindt plaats onder de Recron-voorwaarden Vakantieverblijven.

 

Privacy policy

Terschelling Recreatie hecht belang aan uw privacy. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader om u op de hoogte te houden van de activiteiten en aanbiedingen. De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe kan hij zich richten tot Terschelling Recreatie, Oosterend 2, 8897 HZ Terschelling Oosterend, info@terschelling-recreatie.nl.
Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u  via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Terschelling Recreatie, Oosterend 2, 8897 HZ Terschelling Oosterend, info@terschelling-recreatie.nl., gratis de schriftelijke mededeling ontvangen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

 

 

Betaling

Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient u binnen 14 dagen 50% van de huursom, de helft van de gehuurde extra’s en het annuleringsfonds te betalen. Het restant van de huursom en de door u geboekte extra ’s betaalt u uiterlijk 8 weken voor aankomst. Zijn de totale kosten lager dan € 250 of reserveert u korter dan 8 weken voor aankomstdatum, dan betaalt u het gehele bedrag in één keer. In overleg kunnen wij ook een andere regeling treffen.

 

Personen

Vakantieverblijven mogen alleen bewoond en gebruikt worden door het maximale aantal personen waarvoor het verblijf is ingericht. In sommige accommodaties kunnen in overleg kinderbedjes geplaatst worden voor kinderen tot vier jaar.

 

Jongeren

Buiten het gezinsverband reizende jongeren worden niet toegelaten.

 

Eindschoonmaak

De kosten voor eindschoonmaak zijn verplicht en worden bij boeking meegenomen in het prijsoverzicht.

 

Wijziging

Wijzigen van uw boeking naar een andere periode kost € 35,- (niet van toepassing bij wijzigen naar een duurdere periode).

 

Rook- en huisdiervrije bungalows

Er zijn een aantal rookvrije en huisdiervrije bungalows. U kunt uw voorkeur hiervoor opgeven bij boeking, voor rook- en/of huisdiervrij rekenen wij geen voorkeurskosten. Vanaf half januari 2017 zijn al onze accommodaties rookvrij.

 

Huisdieren

Uw huisdier à € 5 per nacht kunt u meenemen indien u dit bij boeking hebt opgegeven.
Op De Riesen mogen maximaal twee huisdieren per Duinbungalow en drie per Finsebungalow.
Op Tjermelân mogen maximaal twee huisdieren per Duinbungalow en drie per Villabungalow.
In bungalow Kijkduin zijn drie huisdieren toegestaan.
Bungalow de Fuik is huisdiervrij.

 

Voorkeur

Heeft u voorkeur ten aanzien van ligging, meerdere bungalows naast elkaar of een bepaald verhuurobject dan willen wij hieraan, indien mogelijk graag voldoen. De voorkeurskosten bedragen € 25 per boeking, hier worden geen kortingen over gegeven. Aan de objectnaam of kamernummer vermeld op de reservering/bevestiging kunnen enkel rechten worden ontleend wanneer hiervoor de in de reservering/bevestiging genoemde voorkeurskosten zijn betaald.

  

Breuk

Serviesgoed en andere schade kunt u melden en vergoeden bij de receptie. 

 

Informatie Annuleringfonds Terschelling Recreatie B.V.

Bij reservering kunt u een annuleringsfonds afsluiten. Bij deelname aan het annuleringsfonds kunt u zich vrijwaren tegen kosten van annulering veroorzaakt door een van onderstaande gebeurtenissen, mits gestaafd met officiële verklaringen. Indien een officiële verklaring niet mogelijk is behouden wij ons het recht voor een onderzoek in te stellen. Bij annulering worden er € 35,- administratiekosten in rekening gebracht. Niet tijdig of onvolledige betaling geldt als annulering. Zonder kennisgeving niet komen op aankomstdag wordt gezien als annulering. De premie van deelname aan het annuleringsfonds is 6% van de kale huursom).

 

  1. Bij plotseling opgetreden ziekte of ongeval, een der gezinsleden overkomen.
  2. Bij sterfgeval in de familie, d.w.z. overlijden van partner, (schoon-)ouders, kinderen, broers/zussen van de hoofdpersoon c.q. gezinsleden.
  3. Een bijzondere oproep voor opkomst in militaire dienst, anders dan bij mobilisatie.
  4. Onvrijwillige werkloosheid van de hoofdpersoon.

 

De uitkering van de annuleringskosten of de afbreekvergoeding is beperkt tot de verzekeringssom. Het annuleringsfonds loopt van de dag van reservering tot de dag van vertrek. In geval van vroegtijdig afbreken van de vakantie als gevolg van 1 t/m 4 wordt na afrekening van het genoten aantal dagen het resterende vooruitbetaalde bedrag aan u terug betaald.

 

Voorwaarden Verhuur vindt plaats onder de Recron-voorwaarden Vakantieverblijven.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.