Menu

Algemene voorwaarden

De reservering van een object kan rechtstreeks, via internet, per mail of telefonisch bij Terschelling Recreatie geschieden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Online kunt u 24/7 reserveren U ontvangt uw definitieve reserveringsbevestiging/factuur uiterlijk 2 dagen na aanvraag van de reservering. Dit reserveringsbewijs is uw en ons bewijs van boeking. De accommodaties op onze vakantie parken hebben flexibele aankomstdagen. Onze vakantiehuizen in Midsland-Noord worden in het hoogseizoen per week verhuurd van donderdag tot donderdag. Inchecken is na 16.00 uur en uitchecken voor 10.00 uur.

Annuleren is mogelijk wanneer er een geldige reden is. Heeft u zelf niets geregeld qua annuleringsverzekering of -fonds, dan hanteren wij de Recron-Voorwaarden Vakantie verblijven.

Heeft u zelf een (doorlopende) annuleringsverzekering, dan zal uw verzekering het annuleren mogelijk dekken.

U kunt ook bij een reservering bij ons een annuleringsfonds afsluiten. Bij deelname aan het annuleringsfonds kunt u zich vrijwaren tegen kosten van annulering veroorzaakt door een van onderstaande gebeurtenissen, mits gestaafd met officiële verklaringen. Indien een officiële verklaring niet mogelijk is behouden wij ons het recht voor een onderzoek in te stellen. Bij annulering worden er € 35,- administratiekosten in rekening gebracht. Niet tijdig of onvolledige betaling geldt als annulering. Zonder kennisgeving niet komen op aankomstdag wordt gezien als annulering. De premie van deelname aan het annuleringsfonds is 6% van de kale huursom.

  • Bij plotseling opgetreden ziekte of ongeval, een der gezinsleden overkomen.
  • Bij sterfgeval in de familie, d.w.z. overlijden van partner, (schoon-)ouders, kinderen, broers/zussen van de hoofdpersoon c.q. gezinsleden.
  • Een bijzondere oproep voor opkomst in militaire dienst, anders dan bij mobilisatie.
  • Onvrijwillige werkloosheid van de hoofdpersoon.

Het annuleringsfonds loopt van de dag van reservering tot de dag van vertrek. In geval van vroegtijdig afbreken van de vakantie als gevolg van 1 t/m 4 wordt na afrekening van het genoten aantal dagen het resterende vooruitbetaalde bedrag aan u terug betaald.

Algemene voorwaarden

Vakantiepark Tjermelan B.V.
Terschelling Hotel Tjermelan is onderdeel van Vakantiepark Tjermelan B.V.

Gevestigd: Oosterend 2, 8897 HZ Terschelling Oosterend,

Tel.nr.0562-448484

Kvk nr. 83198180

BTW nr. NL862765687B01

Vakantiepark De Riesen B.V.

Bungalow de Fuik en Kijkduin zijn een onderdeel van Terschelling Recreatie de Riesen BV.

Gevestigd: Duinweg Hee 7, 8882 HA Terschelling Hee,

Tel.nr. 0562-442948

Kvk nr. 01044180

BTW nr. NL801800122B01