Menu

Thema's

Ontdek Terschelling: Een eiland vol mogelijkheden
Bent u op zoek naar een specifieke ervaring op Terschelling? Of u nu een unieke accommodatie wilt boeken, geïnteresseerd bent in de lokale cultuur, of simpelweg wilt genieten van de natuurlijke schoonheid van dit prachtige Waddeneiland, hier vindt u alles wat u zoekt. Ons uitgebreide aanbod van thema's helpt u om uw perfecte vakantie op Terschelling te plannen.

Neem uw hond mee naar Terschelling
Terschelling is een hondvriendelijk eiland, dus aarzel niet om uw trouwe viervoeter mee te nemen. Ontdek samen de uitgestrekte stranden en pittoreske wandelpaden. Lees hier meer over het meenemen van uw hond naar Terschelling.

Toegankelijkheid voor Minder Validen
Ons eiland is toegankelijk voor iedereen, inclusief mindervalide bezoekers. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf comfortabel en zorgeloos is. Lees hier alles over minder valide op vakantie naar Terschelling.

Ontdek het Drenkelingenhuisje
Duik in de geschiedenis van Terschelling door het iconische Drenkelingenhuisje te bezoeken, een symbool van hoop en overleving. Heb jij het Drenkelingenhuisje op Terschelling al eens bezocht?

Ervaar Dark Sky Park Terschelling
Geniet van de heldere sterrenhemel in het Dark Sky Park Terschelling, een unieke ervaring voor natuurliefhebbers en sterrenkijkers.

Sportieve Activiteiten
Voor de actieve bezoekers biedt Terschelling talloze mogelijkheden, van mountainbiken en wandelen tot zwemmen in de frisse Waddenzee of Noordzee.

Fietsverhuur op Terschelling
Verken het eiland op twee wielen. Met onze handige fietsverhuur ontdekt u alle verborgen parels van Terschelling. Lees meer over fietsverhuur op Terschelling.

Vakantie met Kinderen
Terschelling is een fantastische bestemming voor gezinsvakanties. Ontdek onze speciale thema's voor de mei-, zomer- en herfstvakantie. Op vakantie met kinderen? Kijk ook eens bij meivakantie, zomervakantie of herfstvakantie op Terschelling.

Weekendje Weg of Feestdagen op Terschelling
Toe aan een korte break of gewoon lekker eventjes uitwaaien? Kies voor een weekendje weg of vier Pasen of Pinksteren op dit idyllische eiland.

Ontdek de Dorpen van Terschelling
Elk dorp op Terschelling heeft zijn eigen charme en verhaal. Ontdek ze allemaal en ervaar de unieke sfeer van elk dorp. Bekijk hier een overzicht van de dorpen op Terschelling.

Evenementenkalender Terschelling
Terschelling is het hele jaar door levendig met diverse evenementen. Blijf op de hoogte van alle activiteiten en plan uw bezoek rondom deze spannende gebeurtenissen. Ontdek alle evenementen op Terschelling.

Drenkelingenhuisje op Noordzeestrand bij de Boschplaat op terschelling
Drenkelingenhuisje op Terschelling
Hardlopen Terschelling strand
Hardlopen op Terschelling