Menu

Oplaadpunt elektrische auto

Oplaadpunt elektrische auto op Terschelling

Uw elektrische auto opladen op Terschelling? Zowel vakantiepark Tjermelân als vakantiepark de Riesen op Terschelling beschikt over een oplaadpunt voor elektrische auto's. Bij onze laadpalen kunt u uw elektrische auto snel opladen met stroom die wij zelf opwekken, bij Terschelling Recreatie zijn we namelijk groot voorstander van duurzaamheid. De laadpalen zijn vrij toegankelijk en zowel door gasten van Terschelling Recreatie als door andere gasten van Terschelling te gebruiken.

De laadpalen op de parken hebben een capaciteit van 22 KWh. Op beide parken kunnen er twee auto's tegelijk laden en de faciliteiten zijn 24/7 bereikbaar. U kunt uw eigen pas gebruiken om de laadpaal te activeren.

Verblijft u in vakantiehuis Kijkduin? Dan heeft u een eigen laadpaal ter beschikking. Deze laadpaal is alleen voor gasten van het vakantiehuis bestemd, hier kan niet door anderen gebruik van worden gemaakt.

Wilt u weten waar op onze parken de laadpalen zich bevinden? Bekijk dan de plattegrond van vakantiepark Tjermelan of de plattegrond van vakantiepark de Riesen.

Terschelling Recreatie vakantiepark De Riesen laadpaal elektrische auto Terschelling
Een laadpaal bij uw vakantiehuis op Terschelling
Terschelling Recreatie vakantiepark Tjermelan laadpaal elektrische auto Terschelling
Laadpaal op vakantiepark Tjermelan