Menu

Speeltuin

Vakantie met kinderen op Terschelling

Met het gezin op vakantie naar Terschelling? Voor kinderen is er genoeg te doen op het eiland, maar ook onze parken zijn kindvriendelijk ingericht.

Heerlijk samen buiten spelen, dat kan zowel op vakantiepark de Riesen als op vakantiepark Tjermelân. Op verschillende plekken zijn er zandbakken, glijbanen, schommels, en ander buitenspeelgoed. Beide parken hebben bij de receptie een buitenschaakspel. Ook heeft u vanuit verschillende accommodaties zicht op de verschillende speelplaatsen, waardoor de kleintjes kunnen gaan spelen en u zelf kunt genieten op het terras van de accommodatie.

Vakantiepark Tjermelân is volledig autovrij, zelfs de kleinste kinderen kunnen hier met een bolderkar of fiets veilig over de paden gaan. Bij vakantiepark de Riesen rijdt een enkele auto op park, op weg naar de parkeerplaats bij de accommodatie. Daarnaast zijn beide vakantieparken rook- en vuurwerkvrij.

Bent u op zoek naar een vrijstaand vakantiehuis? Ook Kijkduin en de Fuik hebben een grote tuin met speelgelegenheid. Zo is er een zandbak en een schommel op het bijbehorende grasveld, zodat de kinderen lekker kunnen spelen.

Wanneer u eropuit gaat zijn er vele uitjes uitermate geschikt met (jonge) kinderen; ga pony- of paardrijden door de natuur, breng een bezoekje aan het Wrakkenmuseum en ontdek de fantastische speeltuin of ga klimmen, klauteren en tokkelen in het Klimbos. Nieuwsgierig wat er allemaal te doen is? Ontdek de activiteiten op Terschelling.

Terschelling Recreatie speeltoestellen De Riesen 1
Speelplaats vakantiepark De Riesen
Terschelling Recreatie Speeltoestellen Tjermelan
Speeltuin vakantiepark Tjermelan