Menu

Wasserette

Ontspan op Terschelling met het gemak van onze wasserettes
Welkom op ons idyllische vakantiepark op Terschelling, waar comfort en gemak vooropstaan. Tussen het genieten van de adembenemende natuur en ontspannen in uw vakantiehuis, bieden wij u handige voorzieningen zoals onze volledig uitgeruste wasserettes.

Wasserette Vakantiepark de Riesen
Bij de Riesen begrijpen we dat vakantie flexibiliteit vereist. Daarom is onze wasserette 24/7 geopend. Voor slechts €5,- kunt u uw kleding wassen en voor €2,50 drogen. Wasmiddel is van het huis, dus dat is één zorg minder. Munten zijn verkrijgbaar bij de receptie, die altijd klaarstaat om u te helpen.

Wasserette Vakantiepark Tjermelan
Onze wasserette is beschikbaar tijdens de openingstijden van de receptie, van 9:00 tot 17:00 uur. Voor €8,00 bieden we een complete was- en droogservice, inclusief wasmiddel. Munten zijn verkrijgbaar bij de receptie, die altijd klaarstaat om u te helpen.

De luxe van eigen wasvoorzieningen
Voor de ultieme gemakken kiest u een van onze vakantiehuizen met eigen wasmachine en/of droger. Ervaar het gemak van thuis terwijl u geniet van de pracht van Terschelling.

Ontdek ons vakantieparken op Terschelling, waar gemak en natuur hand in hand gaan. Of u nu kiest voor de flexibiliteit van onze 24/7 wasserette of het comfort van een eigen wasmachine, wij zorgen dat uw verblijf zorgeloos is. Boek nu en ervaar het zelf!

Wasmachines en droger Riesen Juli 2023 126
Wasserette vakantiepark De Riesen
Juli 2023 stella 11
Wasserette vakantiepark Tjermelan
Wasmachine droger vakantiehuis Kijkduin Midsland Noord Terschelling
Vakantiehuis Kijkduin heeft een eigen linnenkamer
Entree hal vakantiehuis daglicht villabungalow Tjermelan Terschelling
Villabungalow Tjermelân