Maatregelen COVID-19 Terschelling Recreatie

Update 6 april 2020

 

Geachte gast,

 

Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo actueel mogelijk te houden.

Terschelling Recreatie houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid en buitenlandse autoriteiten nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan bij ons voorop. Op onze parken besteden we dan ook extra aandacht aan de algehele hygiëne. Op deze pagina houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Welke maatregelen heeft Terschelling Recreatie Vakantieparken getroffen?

In overeenstemming met de voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent het coronavirus, hebben wij de volgende maatregelen genomen:

-Op diverse plaatsen zullen informatieposters worden opgehangen. We verzoeken gasten   dringend deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.

-Alle gasten worden dringend verzocht gepaste afstand (1,5 meter) te houden tot andere gasten en de medewerkers.

-De etage appartementen, de sauna en het ontbijtbuffet op Vakantiepark Tjermelân zijn tot minimaal 28 april 2020 gesloten. Afhankelijk van de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM kan deze periode verlengd worden. 

-We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.

-Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

 

U wilt uw reservering met aankomst vóór 1 juni 2020 annuleren. Kan dat?

Gezien de bijzondere omstandigheden zal Terschelling Recreatie momenteel niet overgaan tot terugbetaling van de reeds betaalde reissom, maar ontvangt u een voucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag. Deze voucher is geldig voor 1 jaar vanaf de oorspronkelijke aankomstdatum. U kunt per mail of telefonisch contact opnemen. https://www.hiswarecron.nl/actueel/nieuws/voucherregeling-voor-watersport-en-recreatiebranche-rond


U wilt uw reservering met aankomst ná 1 juni 2020 annuleren. Kan dat?

Voor reserveringen met aankomst na 1 juni 2020 gelden de annuleringsvoorwaarden volgens de Recron.  https://www.terschelling-recreatie.nl/recron-voorwaarden

 

Met vriendelijke groet,

 

Melis de Vries

Terschelling Recreatie